Liquido d'Oro

Balsamic Glaze dosette

 

Balsamico Glaze

Bij Liquido d'Oro, willen we een 'little taste of amazing' toevoegen aan ieder gerecht. We leveren een selectie hoge kwaliteit condimenten, olijfolie en sauzen in gebruiksvriendelijke portieverpakkingen. Ons doel is om alles wat je eet, een beetje lekkerder te maken. 

Daarom nu een nieuwe dosette. Met balsamico glaze. Een portieverpakking met 15 ml van de beste Italiaanse Balsamico Glaze. 

Onze dosettes zijn geschikt om direct te gebruiken op je gerecht. Voor over fruit, groentes, pasta, salades en nog veel meer. Om dezelfde kwaliteit te waarborgen als olijfolie in onze glazen flessen, verpakken we de dosettes vacuüm. De dosette lekt niet en de balsamico glaze gaat er alleen uit als je een beetje knijpt in de verpakking. Je kan ze dus goed overal met je meenemen. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor een saus-drama in je tas. 

Je kunt ons contacten als je benieuwd bent naar meer informatie over de dosettes. Het beste kun je dan even mailen met Remco, remco@liquidodoro.com. Hij kan je er alles over vertellen. 

Liquido d’Oro. A little taste of amazing.

 

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Olijfolie dosette

Lees meer