Liquido d'Oro

Basilicum creme dosette

 

Basilicum crème

Bij Liquido d’Oro maken en verpakken we pesto, olijfolie en dressings. Het is onze missie om je smaakmaker te zijn, waar jij ook bent. Of je nou thuis een verse pizza in de oven stopt, in de trein je salade to-go eet of in het vliegtuig of je schoolkantine sushi zit te snacken. Elk broodje is beter met een beetje olijfolie. Zo simpel is het. 

Wij maken onze dressings en sauzen in single serving verpakkingen voor retail, foodservice en catering. Het complete proces is in eigen handen, dus we kunnen leveren wat het best bij je doelgroep past.

De basilicum creme is vegan en is gemaakt van raapzaadolie, verse basilicumblaadjes en wijnazijn. Het is briljant op een pizza, door een pasta of op een salade.  

Basilicum creme dosette

Onze single serving dosettes worden gebruikt door nationale en internationale bedrijven in de verse maaltijden branche zoals HelloFresh, Carrefour, Urban Salads en Albert Heijn. We zijn SKAL, IFS, BRC, ISO 9001, MSC gecertificeerd. 

Nieuwsgierig naar wat onze dosettes voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een sample aan.

 

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Dosette

Lees meer