• Recepten, blog & olijfolie

    Kerst?! Hallo, het is nog zomer!

Archief

Kerst?! Hallo, het is nog zomer!

Alles over kerstpakketten en relatiegeschenken

We horen je denken: 'Kerst; is het niet nog een beetje te vroeg?!' De vakantiekoffer is nauwelijks uitgepakt en wij beginnen al over de feestdagen! Ook wij willen een zo lang mogelijke zomer. Het liefst met hoge temeraturen en nog vele BBQ avonden. Maar wil je je collega's, werknemers of relatie in december verrassen, dan is het nu al tijd om in de kerststemming komen. Ja, echt.
 
Cadeau met een verhaal 
Met olijfolie in het kerstpakket geef je een cadeau met een mooi verhaal. In de olijfgaard hoor je de boeren regelmatig praten over 'il liquido d'oro'; het vloeibare goud. Niet omdat ze zo verschrikkelijk rijk worden van de olijfolie, maar omdat ze trots zijn op hun prachtproduct. De fantastische smaak wordt gecreëerd door 1 puur ingrediënt: olijven. Dat is toch briljant!
 
Biologisch & gezond
Ben je op zoek naar een biologisch cadeau voor je collega's? En passen de woorden: samen genieten, duurzaamheid en gezondheid binnen jouw bedrijf of werkwijze? Denk dan eens aan olijfolie als kerstcadeau. Onze olijfolie wordt door de boeren met passie en respect voor Moeder Natuur gemaakt. 
 
Kerstpakket
Zoek je dat ene unieke cadeautje of juist 1.000 pakketten? Laat het ons weten.
Bij de olijfolie voegen we informatie toe over de herkomst van de olijfolie, de boer, de toepassing en een persoonlijk kaartje. En, we stoppen er ook veel liefde bij. Bekijk ons olijfolie assortiment voor het juiste cadeau. 

Heb je vragen? Mail dan naar: Lonneke@liquidodoro.com

Biologisch kerstpakket | Liquido d'Oro olijfolie

Geschreven door - Thomas Verbart

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

voor bakken en braden

Olijfolie

Lees meer