Liquido d'Oro olijfolie

Dosette en sachet

olive oil single serving pack
 

Olijfolie en sauzen in dosettes


Liquido d’Oro is een nieuwe generatie olijfolie- en smaakmakers. De combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne ondernemersgeest heeft ons intussen geliefd gemaakt bij restaurants, top-chefs en in de vers food branche.

Wij maken onze olijfolie en sauzen in single serving verpakkingen voor retail, foodservice en catering. Het complete proces is in eigen handen, dus we kunnen leveren wat het best bij je doelgroep past.

Liquido d'Oro single serve olive oil

Dosettes

Een dosette is een sachet of mini verpakking die zich perfect leent voor vloeibare producten, zoals olijfolie, sauzen of dressings. Een dosette is steviger dan bijvoorbeeld een sachet, wat belangrijk is voor ons product omdat het vloeibaar is. Bovendien is de dosette die wij aanbieden eenvoudig te openen, deze is verfijnd en stevig waardoor je de olie uitstekend kunt doseren. Daarnaast is onze dosette onder vacuüm afgevuld is, wat de kwaliteit en de houdbaarheid van de olijfolie ten goede komt.
De single serving dosettes worden gebruikt door nationale en internationale bedrijven in de verse maaltijden branche zoals HelloFresh, Carrefour, Urban Salads en Albert Heijn. We zijn SKAL, IFS, BRC, ISO 9001, MSC gecertificeerd. 

Nieuwsgierig naar wat onze dosettes voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een sample aan.

Liquido d'Oro certificates

 

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Olijfolie dosette

Lees meer