Liquido d'Oro

Dosette en sachet

olive oil single serving pack
 

Olijfolie, dressings en sauzen in dosettes


Bij Liquido d’Oro maken en verpakken we olijfolie, pesto, azijn, dressings en sojasaus. Het is onze missie om je smaakmaker te zijn, waar jij ook bent. Of je nou thuis een verse pizza in de oven stopt, in de trein je salade to-go eet of in het vliegtuig of je schoolkantine sushi zit te snacken. Elk broodje is beter met een beetje olijfolie. Zo simpel is het. 


Wij maken onze olijfolie, dressings en sauzen in single serving verpakkingen voor retail, foodservice en catering. Het complete proces is in eigen handen, dus we kunnen leveren wat het best bij je doelgroep past.

Liquido d'Oro single serve dosette

Dosettes

Een dosette is een sachet of mini verpakking die zich perfect leent voor vloeibare producten, zoals olijfolie, sauzen of dressings. Een dosette is steviger dan bijvoorbeeld een sachet, wat belangrijk is voor ons product omdat het vloeibaar is. Bovendien is de dosette die wij aanbieden eenvoudig te openen, deze is verfijnd en stevig waardoor je de olie uitstekend kunt doseren. Daarnaast is onze dosette onder vacuüm afgevuld is, wat de kwaliteit en de houdbaarheid van de olijfolie ten goede komt.
De single serving dosettes worden gebruikt door nationale en internationale bedrijven in de verse maaltijden branche zoals HelloFresh, Carrefour, Urban Salads en Albert Heijn. We zijn SKAL, IFS, BRC, ISO 9001, MSC gecertificeerd. 

Nieuwsgierig naar wat onze dosettes voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een sample aan.

Liquido d'Oro certificates

 

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Dosette

Lees meer