• Recepten, blog & olijfolie

    HelloFresh recept

Archief

HelloFresh recept

Wist je dat je ons ook in de HelloFresh boxen kan vinden?

Misschien maak je zelf ook wel gebruik van de HelloFresh boxen. Dan kan het goed zijn dat je onze basilicum crème wel eens voorbij hebt zien komen. Een fantastische finishing touch aan je gerecht. 

Basilicum crème is er in de smaken basilicum, citroen en oregano. Zie het als een soort pesto, alleen dan zonder noten en kaas. De mensen die bij HelloFresh werken zijn creatief, want de nieuwe gerechten vliegen je om de oren. Je vindt ons bij verschillende gerechten. Het is maar net of het erbij past. 

Zoals je onze olijfolie kent, met z'n verschillende smaken, kun je deze ook bij HelloFresh vinden. Deze olies met balasamico, rozemarijn, citroen of basilicum liggen in de ready meals. Ready meals zijn de kant-en-klaar-maaltijden van HelloFresh. 

Onze basilicum crème zit bijvoorbeeld bij de verse pastasalade en heerlijke auberginerolletjes met halloumi

Onze olijfolie en sauzen worden ook gebruikt voor Duitse recepten in Duitsland. En liggen dus ook in de boxen in Duitsland. Omdat we marktspecifiek werken, kijken we per land waar behoefte aan is. In Duitsland is bijvoorbeeld de srirachasaus populair. Een pittige, friszure chilisaus die perfect past bij aziatische gerechten. En ook de worcestersaus, een zoete tafelsaus die goed gebruikt kan worden als marinade voor vlees, zitten verwerkt in de Duitse HelloFresh recepten. 

Basile creme HelloFresh

Geschreven door - Valerie Molenaar

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Olijfolie dosette

Lees meer