• Recepten, blog & olijfolie

    Hellofresh recept

Archief

Hellofresh recept

Wist je dat je ons ook in de Hellofresh boxen kan vinden?

Maak je weleens gebruik van de Hellofresh box? Dan kan het goed zijn dat je onze basilicum crème voorbij hebt zien komen. Een fantastische finishing touch aan je gerecht met een knetterverse basilicum smaak. 

Basilicum crème is een soort pesto, alleen dan zonder noten en kaas. Onze vrienden van Hellofresh zijn creatief, want de nieuwe gerechten vliegen je om de oren. Je vindt ons bij verschillende gerechten zoals lekkere verse pasta's of soepen.  

Zoals je onze olijfolie kent, met z'n verschillende smaken, kun je deze ook bij Hellofresh vinden. Deze olies met balasamico, rozemarijn, citroen of basilicum vind je bij de ready meals. Dit zijn de kant-en-klaar-maaltijden zoals een quiche, lasagne, pasta of soep. 

Onze basilicum crème gebruik je bijvoorbeeld bij de verse pastasalade en heerlijke auberginerolletjes met halloumi

Onze olijfolie en sauzen worden ook gebruikt voor de recepten in Duitsland. Omdat we marktspecifiek werken, kijken we per land waar behoefte aan is. In Duitsland is bijvoorbeeld de srirachasaus populair. Een pittige, friszure chilisaus die perfect past bij aziatische gerechten. En ook de worcestersaus, een zoete tafelsaus die goed gebruikt kan worden als marinade voor vlees, zitten verwerkt in de Duitse HelloFresh recepten. 

Bestel nu onze kant-en-klare basilicum crème in de webshop.

Basilicum creme HelloFresh

Geschreven door - Lonneke Mulder

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Olijfolie dosette

Lees meer