Liquido d'Oro

Kerstpakket & Relatiegeschenk

 

Dit jaar loopt de kerstborrel gesmeerd!

Een origineel kerstpakket dit jaar? Geef eens olijfolie met een verhaal! Het Liquido d’Oro kerstpakket bestaat uit een luxe cadeauverpakking met 2 of 3 flessen biologische olijfolie van 250 ml met een persoonlijk kaartje. Leuk om aan zakelijke relaties of collega's te geven!

biologisch kerstpakket

Biologisch kerstpakket

Wil je als werkgever je werknemers bewuster om laten gaan met voeding? Kies dan voor een biologisch kerstcadeau. Olijfolie is gemaakt van maar 1 ingrediënt: olijven. Het is hierdoor lactose-, noten, en glutenvrij. 

Olijfolie in het kerstpakket

Onze extra vergine olijfolie is gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. Ze kennen de gaard door en door. Hoe verschillend onze boeren, hun bomen en hun olijven ook zijn, een paar dingen doen ze allemaal hetzelfde. Zo worden onze olijven met de hand geplukt, geblazen en gewassen. Met de hand plukken betekent dat je de olijven niet beschadigt, en dat je de perfecte rijpe olijven er tussenuit kunt zoeken. Dat is essentieel voor de kwaliteit.
 

kerstpakket kerstcadeau olijfolie | Liquido d'Oro

Kerstpakket online bestellen

Consumenten kunnen een kijkje nemen op onze webshop. Voor een zakelijk kerstpakket of relatiegeschenk op maat kun je mailen naar: remco@liquidodoro.com
of bellen naar: +31 343 520 280

  • Stel zelf een pakket met verschillende soorten olijfolie samen,  
  • Levering t/m 22 december,
  • Inclusief cadeauverpakking,
  • Met een handgeschreven kaartje, 
  • Verzending naar individuele adressen mogelijk.

 

snoeien, plukken, oogsten en verwerken

Het werk van onze boeren

Lees meer

innovatief verpakt

Olijfolie dosette

Lees meer